MIRABELLA

Dranken I Thee

Achter Mirabella's Botanicals schuilt Kristel Beyers. Ze noemt zichzelf ook wel 'de lokale kruidenheks van Antwerpen', want al haar producten maakt ze in haar kruidenatelier in Antwerpen.

Kristel vindt het heerlijk hoe je met planten de lekkerste creaties kan maken om je zowel inwendig als uitwendig kunnen ondersteunen. Puur genieten!
Onder Mirabella leeft Kristel zich helemaal uit in het bedenken van de heerlijkste kruidendranken en zalige kruidige badproducten, tot het maken van de lekkerste kruidenazijntjes en de zachtste lippenbalsem.In RICO vind je haar enkele van haar kruidenthees in bulk terug, en haar zachte lippenbalsem & goudsbloemzalf.
Net als wij bij RICO, selecteert Kristel haar ingrediënten met zorg.  Sommige kruiden plukt ze zelf of koopt ze aan bij lokale boeren.  Andere kruiden bestelt ze via kruidengroothandelaars die duurzaamheid, sociale economie en fair trade belangrijk vinden. Zoals het Blauwe Huis, een kweker in Nederland. Alles wat in ons klimaat gekweekt kan worden kweken ze daar zelf.  
Andere ingrediënten (zoals azijn, alcohol, suiker, olie, bijenwas, ... ) koopt ze ook zo duurzaam en/of zo lokaal mogelijk aan.  Zo komt de sheaboter van Chery Faso uit Gent, die het rechtstreeks importeert van een vrouwencoöperatieve in Burkina Faso.  Het is een mooie en boeiende zoektocht om voor alle grondstoffen een lokaal en duurzaam antwoord te vinden.
Verpakkingsmateriaal koopt ze aan bij Belgische of Europese leveranciers.  Veel van de verpakkingen zijn herbruikbaar en  recycleerbaar. 
Bij Mirabella's Botanicals kan je terecht voor:
✨Botanical Self Care for Body, Mind & Soul
🌿Om van te genieten en je te ondersteunen
❤Voor lokaal & duurzaam
🛒Vast+seizoensaanbod
👩‍🏫Kruiden Workshops

MIRABELLA'S BOTANICAL