RICO GAAT GROF

GROF, dé desembakkerij van Antwerpen, bakt en verkoopt jouw brood in RICO van maandag tot en met zaterdag!

GROF’s hemelse desembrood bestaat uit biologische bloem, een snuf zout, water uit de kraan en veel liefde. Door de lange rijstijd (21u) van het brood ontstaat er veel smaak, is het brood beter verteerbaar en blijft het langer goed.

Op maandag is er ovenvers GROF desembrood. Van dinsdag tot en met vrijdag is er vanaf 9:00 een uitgebreider ovenvers aanbod met GROF desembrood, desembrood met extra zaden (GRAAN), 100% speltbrood, roggebrood en kaneelbollen en een brood van de dag. Op zaterdag zijn zowel de winkel als de bakkerij open van 9:00 tot 15:00 en ben je welkom voor bovenstaand lekkers!

Wil je zeker zijn van een brood? Bestel dan via whatsapp of bericht op het nummer 0456358906 of rechtstreeks in de winkel (min. 1 dag op voorhand) .

  • Al onze grondstoffen -bloem, noten, pitten, boter, kruiden etc- zijn biologisch. (Behalve de bruine suiker in de kaneelbollen)
  • We zetten onze kosten en energie op een zo efficiënt mogelijke manier in.
  • Het grootste deel van ons werk gebeurt manueel en zowel de bakkers, als de molenaar van de Artemeersmolen die zorgt voor de op steen gemalen bloem, krijgt daar een eerlijke prijs voor.