Skip to main content

BRON: botanical fermented tea

BRON: botanical fermented tea

BRON wordt gebrouwen in een ambachtelijke microbrouwerij in Antwerpen.
In onze labobrouwerij werken we aan een unieke botanisch gefermenteerde thee met diepgang en zachte zuren en een volwassen smaakcomplexiteit.
Zonder alcohol, 
op basis van een gewijzigde kombuchacultuur en met hoogwaardige thees, kruiden, planten en specerijen.

Founder en flavourist Natalie van ELDER Lab staat aan het roer van het smaaklaboratorium, waar elk seizoen een reeks toegankelijke en meer avontuurlijke worden bedacht en geproduceerd. Ze doceert als etenschapper over wildplukken, fermentatie, smaak en geur werkt op de kruispunten tussen wetenschap, handgevoel en intuitie. 

Voor BRON maakt ze sinds de start seizoensgebonden non-alcoholische pairings voor (sterren)restaurants zoals onder andere ‘t Zilte, The Jane, Boury, Dôme, Dim Dining, en vele meer.

BRON maakt naar smaken die elegant, gebalanceerd, spannend en tegelijk toegankelijk zijn.
Emotie, verwondering en herinnering opwekken bij wie BRON drinkt, is ons ultieme doel.

Bij RICO zijn we enorm blij telkens twee BRON smaken te kunnen aanbieden in vaatjes: neem je eigen flessen mee en vul naar believen! 

Bezoek Hun Website